Forum Replies Created

Viewing 38 posts - 1 through 38 (of 38 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Translation doesn’t work ag #506649

    Marcn
    Participant
    in reply to: Translation doesn’t work ag #506636

    Marcn
    Participant

    If I did not translate it, I would not write that it is untranslated… Do I have to do this every 2 days? I write this topic to report that my translations are gone and it is not the first one.

    These phrases were translated to Polish probably on Sunday. I will translate it once again but if they are gone again… Please don’t close this topic yet.

    in reply to: Problems #506456

    Marcn
    Participant

    Hi,

    2. Yes, you fixed it, but… I have this error when user click “Finish the course” button in the last lesson! Certificate is even not generating to users, who finish the course.

    Error: http://prnt.sc/q5pejg
    “Generated” certificate: https://prnt.sc/q5pev5

    I have created you an order on your admin account, you can try to end the lesson, end the course and see the error.

    in reply to: Problems #506278

    Marcn
    Participant

    3. Elementor PRO

    in reply to: Problems #506247

    Marcn
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Problems #506117

    Marcn
    Participant

    4) Problem solved

    in reply to: Closing lesson sections #505979

    Marcn
    Participant

    Have you changed this custom css?

    #learn-press-course-curriculum ul.curriculum-sections li.section:not(:first-child) .section-content {
       display: none;
    }

    It works, thank you very much.

    in reply to: Problem with certificates #505964

    Marcn
    Participant

    So what can I do to fix the problem on MY page?

    in reply to: Closing lesson sections #505963

    Marcn
    Participant

    Please read what is on the screenshot from your page.

    8. Keep lesson sections in Curriculum closed except for the first one

    That is what I need and you published it on your page and it doesn’t work. I will understand if you don’t publish this code, but now I expect you fix the code you published.

    in reply to: Translate course tabs #505949

    Marcn
    Participant

    Please look at screenshot from my page. I don’t have System folder, only Author and Other.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: Problem with certificates #505942

    Marcn
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Closing lesson sections #505937

    Marcn
    Participant

    You published that code on your page:

    Custom Css

    Why are you giving some customisation functions that don’t work and then you want me to pay much more than I have paid for all theme? Make this code you published works…

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: Favicon doesn’t work #505932

    Marcn
    Participant
    in reply to: Sharing icons doesn’t work #505931

    Marcn
    Participant

    Yes, it helps. Thank you.

    in reply to: Translate course tabs #505929

    Marcn
    Participant

    1. So where I must to save it? I can’t see “system” folder on my page.

    2. I want to change “Nauczyciel” (Instructor tab) to “Trener” but after I change it in Loco Translate it doesn’t change anything on the course page.

    in reply to: Closing lesson sections #505924

    Marcn
    Participant

    But I want to close all the sections except the first one. The first one should by opened.

    in reply to: Icons in course functions #505919

    Marcn
    Participant

    Yes and the icons in the right-side menu.

    in reply to: Favicon doesn’t work #505915

    Marcn
    Participant

    Unfortunately it still doesn’t work.

    I deleted the website data in my web browser and run the page in incognito mode but it doesn’t help…

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: Problem with certificates #505913

    Marcn
    Participant

    3. I have this problem when I want to update the certificate.

    in reply to: Logout redirection #505908

    Marcn
    Participant

    Thank you for help. It works.

    in reply to: Translate course tabs #505610

    Marcn
    Participant

    I dealt with the problem translating the Cours tabs, but I’ve got another problems with using Loco Translate. You recommend using this folder:
    languages/loco/plugins/learnpress-co-instructor-pl_PL.po

    but in this plugins I have to use another folders, because it doesn’t work:
    plugins/learnpress/languages/learnpress-pl_PL.po
    languages/plugins/bbpress-pl_PL.po
    languages/plugins/learnpress-certificates-pl_PL.po
    languages/plugins/learnpress-gradebook-pl_PL.po

    Will I lose all this translations during the updates? How can I protect it in this cases? Most of them are developed by ThimPress so I think you could do something with it…

    Second problem is that sometimes I lose translations without doing anything on the page, why it occurs?

    in reply to: Editing login widget #505577

    Marcn
    Participant

    Problem solved. You could delete this topic.

    in reply to: Page is very slow on smartphone #505319

    Marcn
    Participant

    Dear Huyen,

    this answer doesn’t satisfy me, because you write that your theme is very fast but it’s not true…

    How can I invite customers for my page if it is loading very slow?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: Logo in header doesn’t appear on smartphone #505316

    Marcn
    Participant

    It works. Thank you very much for help.

    What was the source of the problem? I’m asking about that because I don’t want to have the same problem in future or if I need to reinstall the theme.

    in reply to: Change the height of header #505301

    Marcn
    Participant

    Thank you, the code works now.

    in reply to: Change the height of header #505293

    Marcn
    Participant

    1. I’m sorry, I don’t understand. I want to keep the black half-transparent header. I changed the logo file but it is still padding above and below the logo. The css you gave me doesn’t change anything.

    2. I want red header little bit lower. Could you give me custom css?

    in reply to: Change the height of header #505281

    Marcn
    Participant

    Unfortunately it doesn’t change anything. Both headers are still too height.

    I want to change height of red and green headers.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: Logo in header doesn’t appear on smartphone #505277

    Marcn
    Participant

    Unfortunately it still doesn’t work.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: Logo in header doesn’t appear on smartphone #505268

    Marcn
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Page is very slow on smartphone #505267

    Marcn
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Change the height of header #505266

    Marcn
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Hiding site's name in header #505256

    Marcn
    Participant

    The css works, thank you for helping me!

    in reply to: Change the height of header #505254

    Marcn
    Participant

    Dear Huyen,

    unfortunately it doesn’t work. I have an error (you can check it on the screenshot).

    The second question was about changing the height of toolbar, could you give me css to change that padding?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: Page is very slow on smartphone #505081

    Marcn
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Quizzes are not working #347131

    Marcn
    Participant

    Post edit:
    I’m sorry, it works on student account. I just made a mistake when I logged in.

    Thank you very much!

    Could you tell me please, what have you done to fix it?

    in reply to: Quizzes are not working #346881

    Marcn
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Quizzes are not working #346821

    Marcn
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Quizzes are not working #346521

    Marcn
    Participant
    This reply has been marked as private.
Viewing 38 posts - 1 through 38 (of 38 total)